Termeni si Conditii de utilizare

legal

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea Advanced IT Providers s.r.l. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

1. Acest site este intretinut si administrat de S.C. Advanced IT Providers S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare „Societate”
2. Persoana juridica sau institutii publice care utilizeaza serviciile, comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului depanareit.ro este denumit „Client”
3. Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.depanareit.ro) va fi denumita generic „site-ul depanareit.ro”
4. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul depanareit.ro vor fi denumite in continuare „continut”

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului depanareit.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)
Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului depanareit.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citarea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului depanareit.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Site-ului depanareit.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului depanareit.ro, Societatea nu-si asuma nicio responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii

Preturile produselor IT nu contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe depanareit.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa Advanced IT Providers face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Advanced IT Providers nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI DEPANAREIT.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL DEPANAREIT.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul Societatii. Fiind de acord cu aceste Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate riscurile utilizarii neadecvate.