Retele si Servere

retea

Retelele de calculatoare sunt o parte importanta din viata noastra, atat la serviciu cand dorim sa accesam informatii pe Internet sau stocate pe calculatorul unui coleg, cand dorim sa printam folosind o imprimanta comuna, cat si acasa cand ne dorim sa jucam un joc cu prietenii nostri sau sa facem schimb de date prin e-mail. Fie ca optiunea noastra este o retea conventionala cu fire sau una wireless, cunoastem beneficiile partajarii de resurse in retea, dar si problemele de securitate, de suprasolicitare.

Societatea noastra asigura servicii profesionale de proiectare, optimizare si administrare de retele. Produsul se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si institutiilor publice care doresc sa beneficieze de o retea realizata cu cele mai bune echipamente din domeniu, operationala in cel mai scurt timp, la preturi reduse si in deplina concordanta cu nevoile personale.

proiectare

Serviciile noastre de proiectare garanteaza dimensionarea corecta a retelei din faza de proiect, particularizarea acesteia in functie de cerintele dumneavoastra si de specificul locatiei, realizarea fara ca activitatea firmei sa fie intrerupta sau perturbata, costuri minime si intrarea rapida in functiune.

Administrarea de retele se poate efectua in baza abonamentului de service si cuprinde detectarea si eliminarea problemelor ce pot afecta mai multi utilizatori, verificarea parametrilor functionali, instalarea de update-uri, realizarea de modificari in conformitate cu nevoile actuale, securizarea si in anumite cazuri chiar extinderea retelei. In cazul in care optati pentru serviciile echipei noastre beneficiati de MONITORIZARE SI INTERVENTII NELIMITATE la sediul dumneavoastra!

Serviciul de optimizare se presteaza la cerere si se realizeaza pe baza unui proiect care are drept scop prezentarea solutiilor gasite, pretului stabilit si a timpului estimat de realizare. Optimizarea personalizata rezolva lipsa de stabilitate a retelei, suprasolicitarea, problemele de securitate, numarul de redus de posturi de lucru si va ajuta sa cresteti productivitatea muncii castigand timp pretios.

Pentru orice intrebari si sprijin tehnic nu ezitati sa ne contactati!