Incarcari Cartuse

servicii

Va oferim LIVRARE GRATUITA la sediul sau adresa dumneavoastra, reumplerea numai cu TONER DE CALITATE, CANTARIREA ELECTRONICA a cantitatii utilizate in functie de specificatiile tehnice ale modelului.
Societatea Advanced IT Providers lucreaza doar cu persoane juridice si institutii publice.

SERVICII
Pret (ron)
Incarcare Cartus LaserJET negru
40 - 75 lei (in functie de capacitatea cartusului)
Incarcare Cartus LaserJET color
45 - 85 lei / culoare (in functie de capacitatea cartusului)

 

 

 

 

Pentru preturi exceptionale si oferte surpriza vizitati magazinul noastru online:

 • www.ReincarcariCartus.ro
 • Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si institutiilor publice. Apeland la un profesionist cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe ori.

  In momentul de fata cartusele pentru aproape orice tip de imprimanta costa atat de mult incat uneori dupa doar doua schimbari de cartuse observam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei imprimante noi.

  culorii

  Solutia este reincarcarea profesionala a cartuselor care garanteaza o imprimare corespunzatoare, uneori chiar identica cu cea originala, dar la preturi extrem de convenabile atat pentru persoanele juridice, cat si pentru institutiile publice.

  Un cartus poate fi reumplut de mai multe ori, exceptie facand cazurile cand este deteriorat fizic. Advanced IT Providers va ofera LIVRARE GRATUITA la sediul sau adresa dumneavoastra, reumplerea numai cu TONER DE CALITATE si CANTARIREA ELECTRONICA a cantitatii utilizate in functie de specificatiile tehnice ale modelului.

  Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori. Asteptam sa ne contactati pentru comenzi si intrebari in domeniu!