Ghid complet pentru recuperarea fisierelor sterse, pierdute sau formatate

150 150 Depanare IT remote!

Recuperarea fișierelor șterse sau pierdute este o preocupare comună pentru mulți utilizatori de calculatoare, fotografi sau persoane care stochează date importante pe hard disk-uri, carduri de memorie sau stick-uri usb.

Din fericire, există soluții disponibile pentru a recupera aceste fișiere și a le restabili într-o stare funcțională. Indiferent dacă ai șters accidental un document important, ai formatat un card de memorie foto sau ai experimentat o defecțiune a hard disk-ului, te putem ajuta cu procesul de recuperare a fișierelor tale prețioase.

Recuperarea documentelor sau a imaginilor poate părea o provocare, dar cu cunoștințele și instrumentele potrivite, multe dintre aceste fișiere pot fi recuperate cu succes.

Dacă realizezi că ai șters accidental sau ai pierdut anumite fișiere, cel mai important lucru este să încetezi utilizarea dispozitivului sau unității de stocare de pe care au fost eliminate fișierele. Aceasta este o măsură de precauție pentru a evita suprascrierea datelor șterse. Orice acțiune ulterioară pe dispozitivul respectiv poate duce la suprascrierea fișierelor șterse, ceea ce face recuperarea mai dificilă sau chiar imposibilă.

Este important să acționezi rapid, să eviți suprascrierea datelor și să apelezi la echipa DepanareIT.  Recuperaăm date pierdute/sterse pentru urmatoarele medii de stocare: STICK USB, MEMORY CARD, HDD sau SSD (extern/intern). Nu este nevoie sa ajungi la service!

Click aici pentru a afla cum te putem ajuta in procesul de recuperare de date!

Stim că poate părea tardiv dar prevenția este întotdeauna cea mai bună opțiune, așa că nu uita să faci backup-uri regulate ale datelor tale importante.