Devirusari

virus

Fiecare dintre noi stie la ora actuala ce este un virus informatic. Un program care detine capacitatea de a se autocopia si care se instaleaza fara voia utilizatorului provocand probleme software si uneori chiar deteriorand elementele hardware ale computerului.
Societatea Advanced IT Providers lucreaza doar cu persoane juridice si institutii publice.

SERVICII
Pret (ron)
Devirusare
65 lei
Devirusare si reinstalare sistem de operare
90 lei
Devirusare, reinstalare sistem de operare si salvare date
135 lei
click pt oferta
Nota: NU se fac instalari de software Microsoft fara licenta.

 

 

 

Din pacate cu totii putem spune ca am trecut prin experienta de a avea cel putin o data calculatorul virusat si cunoastem efectele generate: deteriorarea anumitor programe, stergerea de fisiere sau modificarea acestora, stergerea totala a informatiilor de pe disc sau formatarea, distrugerea tabelei de alocare a fisierelor, transmiterea de fisiere continand date confidentiale, blocarea contului de e-mail din cauza trimiterii de mesaje nedorite, compromiterea retelei prin generarea de trafic nedorit, diverse probleme grafice sau de sonorizare, incetinirea vitezei de lucru a calculatorului si uneori chiar blocarea acestuia.

eroare

Unele astfel de programe nu sunt create pentru a deteriora softul, ci pur si simplu se multiplica si isi fac simtita prezenta afisand mesaje text, video sau audio. Chiar si acestea aparent inofensive sunt daunatoare ocupand din ce in ce mai mult din memoria atat de necesara rularii programelor instalate legitim.

Solutia este o devirusare specializata realizata de echipa noastra cu vechime in domeniu. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pierderilor de date confidentiale, importante! Chiar daca fisierele virusate apartin sistemului de operare acesta poate fi restaurat dupa devirusare.

In cazul beneficiarilor de abonamente de service devirusarile periodice si serviciul de backup de date sunt incluse!

bitdefender

Oferim programe antivirus licentiate la preturi foarte avantajoase! Distribuitor autorizat BITDEFENDER.

KASPERSKY

Oferim programe antivirus licentiate la preturi foarte avantajoase! Distribuitor autorizat KASPERSKY.