Despre noi

Advanced IT Providers S.R.L. a fost infiintata in martie 2005 si este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc care are ca activitate principala repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice - CAEN 9511. Societatea Advanced IT Providers lucreaza doar cu persoane juridice si institutii publice.
Sediul nostru social unde va asteptam cu o gama larga de servicii si produse este Strada Alunului Nr.7, Parter, Ap.5, Bragadiru, Jud. Ilfov (Zona Cartierul Latin - Prelungirea Ghencea).
CUI 17341770 din 10.03.2005
J23/4951/2017
Conturile noastre sunt deschise la ING BANK sector 6 COD IBAN: RO45INGB0000999903036007

Partenerii tai in domeniul IT

desprenoi

Suntem specializati in operatiuni de service IT, reincarcari cartuse, vanzari componente si periferice pentru calculatoare, design web si mentenanta. De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in municipiul Bucuresti, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste si noile parteneriate legate in domeniu.

Ne mandrim cu multe abonamente de service cu vechime avand ca beneficiari atat clienti din domeniul privat, cat si din domeniul public.

Scopul nostru de a va sprijini in activitatea derulata cu profesionalism si preturi competitive este confirmat de motto-ul "Prioritatea noastra este satisfactia clientului!"

Angajament

Politica noastra se sprijina pe:
1. Respect fata de clienti si confidentialitate totala a informatiilor cu care venim in contact
2. Imbunatatirea continua a performantelor echipei noastre, diversificarea produselor puse la dispozitia clientilor si reducerea preturilor
3. Integritate in relatiile comerciale avute atat cu beneficiarii serviciilor noastre, cat si cu furnizorii
4. Profesionalism si eficienta in derularea tuturor sarcinilor de serviciu
5. Integrarea in sistemul de management al calitatii a activitatii noastre
6. Gestionarea eficienta a managementului sanatatii si securitatii ocupationale cu scopul prevenirii riscurilor in munca